Възможно е сливане на PR-бизнеса на Euro RSCG Sofia и IntelDay

Споразумение за стратегическо партньорство в сферата на PR и корпоративните комуникации подписват две от българските PR-компании - Euro RSCG Sofia и IntelDay Solutions, съобщиха дружествата във вторник. Партньорството включва съвместна работа по проекти на клиенти и на двете компании, като основната цел е проучване на възможностите за обединяване на бизнеса на агенциите в тази област.

Договорката ще даде възможност да се увеличи обема на работа и да се разшири портфолиото от услуги в областта на стратегическите и корпоративните комуникации и връзките с институциите. Обединените опит и знания на двата екипа ще дадат възможности за предоставяне на още по-комплексни консултантски решения в областта на финансовия и здравния ПР, както и по проекти на международните организации и държавните институции, се посочва в съобщението.

Euro RSCG Sofia е част от световната комуникационна верига Euro RSCG Worldwide, съставена от общо 233 агенции в 75 страни в света. Българският клон е основан през 1996 г. и предлага услуги в областта на маркетинговите консултации, стратегическо планиране, PR, корпоративни и интерактивни комуникации.

IntelDay Solutions е българска PR и рекламна компания, създадена през 2001 г. Специализира в корпоративен, международен, здравен и социален PR, комуникации в неправителствения сектор, управление на корпоративната история и политически комуникации.

Споделяне

Още от Бизнес

Как оценявате българската позиция за кризата около Украйна?