Вбесени фенове на Левски окупираха Герена

Вбесени фенове на Левски окупираха Герена

Завърналите се от Босна и Херцеговина разочаровани фенове на "Левски" побързаха да излеят гнева си от отпадането на любимия отбор върху футболистите. Автобусите със запалянковци пристигнаха на стадион "Георги Аспарухов" и агитката се изсипа пред съблекалнята.

Треньорът Илиан Илиев се опита да омиротвори ситуацията, но не сполучи, като единствено чу, че е поредният треньор, който дава празни обещания. Бързо пристигнаха 50-ина полицаи, които да овладеят обстановката, но не успяха да спасят Станислав Ангелов.

Капитанът на "Левски" имаше неблагоразумието да излезе пред тълпата и да ги попита: "Какво искате, бе?", на което получи в отговор ритник, плюнки и цветисти псувни. Един от най-слабите при загубата с 1:3 от "Сараево" - Иво Иванов, пък бе посъветван да си стяга багажа и да напуска "Левски", тъй като не става за този отбор.

Президентът на клуба Тодор Батков пък допусна след пристигането си в София, че може и да се откаже от отбора, тъй като вече му е омръзнало от подобни ситуации.

"Тя, кажи-речи, годината си е нулева след това представяне. Нищо чудно годината наистина да стане нулева. Аз съм отговорен човек. Най-лесно беше да кажа: "Аз бях дотук". И никой няма да може да ме упрекне. 30 и толкова милиона и част от живота ми и нервите…нека да помисля", заяви Батков.

Споделяне

Още от Спорт