Веселин Маринов: Огорчен съм от думите на Бойко Борисов

Веселин Маринов, сн. БГНЕС

”Не мога да кажа, че съм бил много радостен. Естествено, че съм много огорчен, защото с тези думи той някак си подцени и омаловажи онова, което аз съм направил с музиката и със себераздаването си за политическата партия, която той представлява. А аз не съм дал малко”. Така Веселин Маринов коментира думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който наскоро се оплака от изявите на певеца по мероприятията на партията.

Маринов е личен приятел на бившия зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. След като Цветанов напусна партията, Борисов ”свали доверието” и от Маринов. 

”И смятам, че не беше правилно. Но в края на краищата всеки има право да каже това, което мисли. И мога само да кажа, че онова, което каза той, не е онова, което аз мисля. Но за сметка на това, това е неговото мнение и е хубаво, че го знаем поне (…) Има няколко неща, които няма как да ги купиш. Това са приятелите, любовта и здравето. Те са онези непреходните. Аз знам какво мога. Знам колко хора обичат това, което правя. Затова продължавам напред. С лека горчивина, която вече отшумява като всичко, което наистина времето лекува в живота”, каза Маринов пред бТВ.

Той разказа, че е станал близък с Цветанов покрай спорта.

”Спортът ни събра и до ден днешен няма кое да ни раздели. Цветан Цветанов премина през един труден период от своя живот, който аз приемам като един огромен опит. Насъбрал огромно количество любов от толкова много хора със своята честност и борба към справедливост. Спортът, който ни събра, беше кросът. Всяка сутрин тичаме. И той тича, и аз тичам и така се засякохме в парка. ”Здрасти-Здрасти”, сподели Веселин Маринов.

”Но самото ни запознанство беше още, когато той беше заместник-кмет в София и един мой проблем в зала 1, който трябваше да реши неговият ресор ни запозна и оттогава вече почти 20 години. Най-важното е, че аз знам какъв човек е той и когато човек е наясно с това, изпитва само гордост, че имаш в онази категория на смело казаните хора в живота ти, че са твои приятели, а те са 3-4-5, че са такива и че можеш да разчиташ на тях, особено когато ти е трудно. Дори когато ти е хубаво, да има на кого да се обадиш и наистина да посрещне радостта от твоите успехи, така както може само един истински приятел”, добави певецът.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Каква е оценката ви за проектокабинета на ИТН?