Вежди Рашидов: Борисов да се споразумее и с дявола, ако трябва

” Реформаторите са една детска градина”

Вежди Рашидов, сн. БГНЕС

"Съветвам Бойко Борисов да направи мандат и ако трябва, ще се споразумява с дявола в името на българската държава”. Това заяви Вежди Рашидов от ГЕРБ пред Нова телевизия.

По думите му Реформаторският блок са поставили "уникално детски условия”. 

”Реформаторите са една детска градина – на ти куклите, дай си ми парцалките. Като стане министър някой от тях, какво ще прави. Не са от позицията на хората, които ще поставят условия. Не може да си объркан, когато искаш да влезеш в политиката. Техни хора участваха в управлението на Орешарски”, коментира Рашидов.

На въпрос кой е срутил КТБ, той отговори да се викнат главния прокурор, ДАНС и МВР, които трябва да отговорят на този въпрос.

"КТБ ще бъде киста на всяко управление и държавата ще страда оттук-нататък”, на мнение е Рашидов.

"Медиите създадоха един миш-маш от говоренето за КТБ. Непрекъснато се хленчеше. Държавата е абдикирала в един кардинален случай, а Иван Искров безотговорно мълчи като комунист пред разстрел. Това е класическа криминална схема за крадене на едни пари”, заяви още Вежди Рашидов.

На въпрос дали отново би станал министър на културата, той заяви, че ведомството е обезглавено и не може да бъде конникът без глава.

Споделяне

Още от България