Вежди Рашидов е в болница след катастрофа в София (видео)

снимка бТВ

Скулпторът и бивш депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов катастрофира в сряда на кръстовището между бул. "Гоце Делчев" и бул. "България" в София. Рашидов е приет в "Пирогов" и му се правят изследвания, съобщиха от лечебното заведение.

Рашидов е приет в болницата с черепно-мозъчна травма, с гръдна травма и разкъсна рана. Няма опасност за живота на Рашидов, контактен е, но той ще остане в болницата за наблюдение, съобщиха от "Пирогов" пред БНР.

По първоначална информация Рашидов е карал лекотоварен автомобил, който е минал на червено по бул. "България" и се е ударил в другата кола, след което се е обърнал край трамвайните релси. При катастрофата има още един човек, който е с охлузни рани. Оказана му е медицинска помощ на място.

От Спешна помощ са изпратили два екипа. Линейките са пристигнали на 5-ата минута. Движението в района е силно затруднено. Трамвай №7 бе спрян докато приключи огледът на местопроизшествието.

Ще се проверят записите но видеокамерите в района, за да се установи причината за инцидента и органите да се произнесат чия е вината за него.

Споделяне

Още от България

Нужно ли е писмено споразумение за новото правителство?