БГ футбол

Вили Вуцов: Колегите от Бостън да пуснат и тук една бомба, да ни свирят нарушение

Велислав Вуцов, Сн: БГНЕС

Треньорът на Славия Велислав Вуцов направи поредния "озадачаващ" коментар в дългата си кариера в БГ футбола.

"Вече девети или десети мач не е свирена дузпа или фаул пред наказателното поле в полза на Славия. Сигурно трябва колегите от Бостън да пуснат и тук една бомба, за да откъсне краката на някого от нашите футболисти, за да ни свирят нарушение", заяви Вуцов.

В четвъртък Славия и Берое завършиха при 0:0 в първи полуфинален мач от турнира за купата на България.

"Тези двамата, черните - честно ви казвам, че не им знам имената, но им знам позициите - №21 и №29, бяха за червени картони. Още до 15-ата минута те направиха по 4-5 фаула. Едва след 5-6 нарушения получиха жълти картони. А единият от тях си беше за директно изгонване. Изобщо днешните съдии не бяха подготвени и дадоха толерантност за игра с безсмислени фаулове", заяви още Вили Вуцов в характерния си стил.

Собственикът на тима Венцеслав Стефанов не остана по назад.

"Явно Петър Хубчев (треньорът на Берое) много е гледал ХХL. Някои им падат много на колене. Но не искам да коментирам Петър Хубчев. Може би другия четвъртък нещата ще изглеждат по-различно", заяви Стефанов, цитиран от sportal.bg.

На въпрос дали е влизал при съдиите на почивката Стефанов посочи:

"Има черно на бяло. От четири камери се вижда, че има дузпа. Вие не ме питате за това, а Венци Стефанов влизал при съдиите. Ако Венци Стефанов е влизл, съдиите щяха да дадат дузпа още от центъра на терена. Нека този, който твърди това, да дойде да ми го каже на четири очи. Тогава ще видим къде е влизал и откъде ще излезе. Още нещо да кажа за вашата шлякана телевизия? Олигофрени!".

Споделяне

Още от Спорт

Къде му е мястото на Бойко Борисов?