Висаджията Михаил Младжов остава в ареста

Някогашният висаджия Михаил Младжов, който в началото на месеца беше хванат с кокаин, остава в ареста. Това реши състав на Софийският градски съд. Днес Младжов е по-известен като съпруга на манекенката Деси Зидарова.

Михаил Младжов беше задържан на 1 август, след като полицаи откриха близо 200 грама кокаин в автомобила му при проверка на магистрала "Тракия". В леката кола се возеха и три деца с Младжов. По-късно при обиск на дома му разследващите намерихаоще няколко грама кокаин.

 
Младжов е обвинен за притежание и разпространение на наркотици.Според съдебния състав прокуратурата е събрала достатъчно доказателства, за да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е разпространявал кокаин. Съдиите отбелязаха и че мъжът е бил задържан от полицията и преди за подобно провинение.

Решението на Софийския градски съдможе да се обжалва пред Софийския апелативен съд.

За последно името на Михаил Младжов се завъртя в медиите през февруари, след като стана известно, че частната фирма “Омега 69” събира от посетителите 3 лв. такса паркинг пред “Арена Армеец” при условие, че премиерът Бойко Борисов беше обещал паркинга да е безплатен.

Според търговския регистър “Омега 69” е собственост на Михаил Младжов, Николай Диковски и Светлана Каменова, бивша съпруга на Красимир Каменов – Къро от бившата групировка ВИС.

“Омега 69” е била избрана с конкурс да стопанисва 850-местния паркинг пред зала “Арена Аремеец”.

Споделяне

Още от България