"Витоша ски" сваля цените на лифт картите с 20%

"Витоша ски" сваля цените на лифт картите с 20%

"Витоша ски" съобщи, че намалява с 20% всички цени на лифт картите и билетите от 1 април 2021 г.  Така еднодневната лифт карта става 32 лв.

За семейните карти това е второ по-голямо намаление в рамките на две седмици. Целта е повече родители с деца да се възползват от перфектните условия за каране на ски на Витоша. Освен това да бъдат на чист въздух и сред природата.

В допълнение с 20% падат и цените за наемане на ски екипировка от гардероба на "Витоша ски" с учител от ски училището.

С 15% падат стойностите при наемане на екипировка без учител. В момента цените са 20 лв. за пълен комплект – ски, обувки и щеки за възрастен и 14 лв. за дете.

Условията на Витоша са чудесни с натрупан над 1 метър нов сняг през последните седмици. До средата на април времето ще е подходящо за зимни спортове, сочат прогнозите на синоптиците.

Почти всички съоръжения на Витоша работят, с изключение на три влека и два лифта – Драгалевския и Романския.

Всички противоепидемиологични мерки се спазват и постоянно се следи за дистанцията при опашките на лифт съоръженият, посочват от "Витоша ски".

Концесионерът призовава туристите да не карат извън обработените терени и да не се движат извън маркираните зимни пътища, заради опасността от лавини.

Споделяне

Още по темата

Още от Общество