“Виваком“ атакува конкурентите си с оферта "прехвърлен номер"

“Виваком“ атакува конкурентите си с оферти за двойно по-евтини и с повече минути месечни абонаменти при прехвърляне на номер от друг оператор. Телекомът пуска оферти за цени между 5 и 35 лв. при преминаване в неговата мрежа, срещу което потребителят получава до 100 часа разговори и 100 MB мобилен интернет на месец към всички национални мрежи през първите три или шест месеца, в зависимост от срока на договора си.

Пакетите UniCall включват часове, разпределени към всички мрежи в България. От оператора твърдят, че това ще позволи на клиентите, прехвърлили номерата си, да говорят със средно около 30% по-евтино с абонатите на други мобилни оператори.

Промоционалната оферта е валидна до края на октомври. С нея операторът се стреми да увеличи пазарния си дял, след като продължава да е с най-малко клиенти

От дружеството допълват, че от въвеждането на услугата за преносимост на мобилните номера през 2008 г. до момента при тях има най-много постъпили клиенти в сравнение с другите два оператора, но точни цифри не се посочват.

Споделяне

Още от Бизнес