"Виваком" пуска собствен тв канал

"Виваком" пуска собствен тв канал

От началото на март "Виваком" стартира собствен телевизионен канал "Виваком Арена", съобщиха от телекома в сряда. от началото на март тази година. По канала ще се излъчват основно филми и спорт и клиентите на телевизионните услуги на оператора, ползващи най-големия тв пакет – Екстра, ще го гледат безплатно.

За пакетите Старт и Стандарт той ще бъде предоставян като допълнителна услуга срещу 1.90 лв. месечно. Каналът тръгва с излъчване на тенис турнири от международните серии ATP World Tour 250, а част от филмовите топ заглавия за март са "Подземен свят 2: Еволюция", "Момиче за милиони", "Твърде лично", "Револвер" и "Единакът".

В допълнение до края на май пакетите на "Виваком ТВ" се предлагат и с 50% отстъпка от месечната такса за първите три или шест месеца в зависимост от продължителността на сключения договор и безплатна инсталация на оборудването. Единственото условие е клиентите вече да са потребители на някоя от услугите на телекома. Новите абонати пък ще си спестят инсталационната такса.

Друга възможност, от която новите клиенти на тв услугата на телекома могат да се възползват в същия период, е безплатен HBO&Cinemax пакет за срок от 1 месец. След това абонаментът ще се прекратява автоматично, а ако клиентът желае, може да го продължи на стандартна цена от 6 или 9 лв. на месец.

Споделяне

Още по темата

Още от Бизнес

Защо Сотир Цацаров подаде оставка от КПКОНПИ?