#Вкъществуване съветва как извънредното положение да е по-приятно

#Вкъществуване съветва как извънредното положение да е по-приятно

Онлайн платформа #Вкъществуване разработи търговската верига "Лидл България" със съвети за дните, прекарани вкъщи в условия на извънредно положение, съобщиха от компанията във вторник.

Платформата включва секции, посветени на дома и градината, семейството, спорта и красотата, кулинарното вдъхновение, арт и крафт проектите, като цели да превърне дългото стоене у дома в по-приятно и ползотворно занимание.

Актуални са новаторските идеи на екипа за предстоящия Великден – от боядисване на яйца до рецепти и декорация на трапезата.

Всяка седмица любими шеф-готвачи, инфлуенсъри и гост автори ще представят полезни съвети и трикове в различните категории, а от компанията обещават интригуващо съдържание и предизвикателства и в социалните си канали. Как да създадете уютен офис вкъщи? Как да си направите домашна маска за лице? Как да #вкъществувате с любимите хора между четири стени? – на тези и още много въпроси отговаря платформата

На страницата на "Лидл" в YouTube пък вече е качено първото видео на Жасмина Гевезиева, която дава бързи и лесни съвети за хранене по време на изолация.

Споделяне

Още от България