ВМРО и "Атака" агитират с бой и псувни

Националистическите партии "Атака" и ВМРО вече разпространяват свои предизборни видеоклипове, в които най-забележителното е, че има бой и псувни.

Партията на Волен Сидеров излъчва агитацията си и в национален ефир, а ВМРО очакват СЕМ да спре рекламата им, което според тях също щяло да бъде полезно.

Оттук нататък очевидно ще се разчита на публичен шум около умишлено търсените "провокации". При ВМРО "провокацията се състои в псувня, изречена от зам.-председателя на партията и общински съветник в София Ангел Джамбазки. "Ние, българите имаме да кажем само едно на досега управляващите", заявява той, след което прави кратка пауза и рецитира думите: "Да ви...", последвани от заглушителен сигнал.

Потърсен за коментар, Джабазки потвърди, че това е официалното видео на формацията.

Партията на Волен Сидеров пък е адаптирала за предизборен клип видеото на специалната си песен, пусната в началото на кампанията, която е еклектичен микс от рап, естрада и чалга. Кадрите на видеото показват Волен Сидеров, облечен с тениска с надпис "Атака", да демонстрира бойните си умения на брега на морето. Редом до него, с далеч не толкова героични физиономии, тренират и други мъже. Очаквано, само лидерът на "Атака" изпъква с боен талант. Видеото е "хитроумно" озаглавено "Сидеров в Атака".

От пресцентъра на партията уточниха, че именно това ще бъде един от агитационните материали на "Атака".

Споделяне

Още от Избори 2013