Волен Сидеров: Това са тенденциозни и лъжовни дезинформации

„Докато начело на МВР стои дегенерат, няма да коментирам дезинформации и сводки, излизащи оттам, защото са тенденциозни и лъжовни”, заяви пред Mediapool лидерът на „Атака” Волен Сидеров по повод скандала с евродепутата от неговата партия.

Според Сидеров служителите в силовото министерство работят срещу партията му.  Полицията не е направила нищо, за да установи човека, говорещ на турски, и не за първи път МВР прикрива престъпници и съчинява лъжливи версии за хора от „Атака”, каза още той.

Шефът на русенската полиция помолил Чуколов да не се раздува случаят, а сега подло и гадно отрича, защото служителите на МВР са пълни „гъзолизци”, допълни още Сидеров. Румен Петков скачаше да бие полицаи на времето в Плевен и има заведено дело по случая за хулиганство, демонстрира добра памет лидерът на „Атака”. Той смята, че по този повод служителите на Петков трябва да го бойкотират, а не „да му лижат гъза”, което говори за недостойно поведение.

Сидеров изключи възможността партията да търси отговорност от Чуколов, в случай, че поведението на евродепутата спрямо  полицаите бъде доказано, тъй като това можело да стане само с изфабрикувани улики. Лидерът на „Атака” стигнал до този извод от „делото, което ми скалъпиха и с което ме тормозеха в продължение на година”.

За доказателства при сегашното МВР е абсурдно да се говори, защото това е съсипана и несъстояла се институция, доказала своето безсилие. А Румен Петков я използва за политически цели, заключи Сидеров.  

Споделяне

Още по темата

Още от България

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?