Волен Сидеров за очакваното дете: Не е късно да допринесеш за решаването на демографския проблем

Волен Сидеов и Деница Гаджева

"Никога не е късно да допринесеш за решаването на демографския проблем на страната". С тези думи лидерът на "Атака" Волен Сидеров потвърждава в интервю за в. "24 часа" новината, че ще става за пръв път баща. Той очаква дете от съпартийката си Деница Гаджева.

Лидерът на "Атака" подчертава, че се чувства "суперщастлив" и приема детето като "божи знак", още повече,че и преди искал деца, но не се получавало.

"Появата на детето със сигурност ще промени в много голяма степен живота ми. Вече се пошегувах с колегите си, че безгрижната ми младост приключва, влизам в по-отговорната ѝ част", казва Сидеров. Той уточнява, че очаква синът му да се роди в края на септември.

Деница Гаджева бе депутат от "Атака" в предходния мандат. В кариерата си досега тя не е блестяла с пламенни политически изказвания като партньора си Сидеров, но пък се прочу с горещата си защита за него по време на скандала "Куба". След като се разбра, че докато е уж на официално посещение в Куба, Сидеров е плажувал, Гаджева заяви: "Волен Сидеров може за си позволи да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов, който не може да си го позволи, или от Искра Фидосова, която също не може да си го позволи, просто защото изглежда доста добре за възрастта си”.

Споделяне

Още от България