Второто дете на Уилям и Кейт ще се роди през април

Второто дете на Уилям и Кейт ще се роди през април

Раждането на второто дете на британския принц Уилям и съпругата му Кейт се очаква през април 2015 г., съобщиха от двореца Кейсингтън, предаде ББС в понеделник.

В изявлението се посочва още, че херцогинята на Кеймбридж продължава да страда от тежко сутрешно гадене и повръщане, каквото имаше и при първата си бременност, но вече е значително по-добре и дори ще се появи за пръв път публично, откакто бе съобщено, че чака второто си дете.

Във вторник – 21 октомври, тя и Уилям ще посрещнат президента на Сингапур Тони Тан, който пристига на четиридневна визита във Великобритания. Също така Кейт мидълтън ще се включи в церемонията на наградите "Най-добър фотограф на дивата природа 2014", която ще се проведе в Музея по естествена история на Лондон.

На 8 септември бе съобщено, че принц Уилям и Кейт Мидълтън чакат второто си дете, което ще е четвъртия поред наследник на британската корона след сина на кралица Елизабет ІІ принц Чарлз, неговия син принц Уилям, чийто първороден син принц Джордж, появил се на бял сват на 22 юли 2013 г., е третият претендент за трона.

Споделяне

Още по темата

Още от Общество

Какво очаквате да свърши служебното правителство?