“Явлена” отпразнува 15-годишен юбилей

На 12 ноември 2007 г. Агенция за недвижими имоти “Явлена” отпразнува 15 години от създаването си. Компанията е регистрирана на 12 ноември 1992 г. с амбициятада е една от водещите агенции за недвижими имоти в страната, което е факт.

Към момента агенцията разполага с 20 офиса в цялата страна. Празникът започна с освещаване на новата Централа на фирмата в град София, на ул.”Ген. Гурко”и бул.”Евлоги Георгиев” и продължи в елитен столичен ресторант. Поздравления поднесоха дългогодишни клиенти, партньори и приятели на Агенцията. Сред присъстващите се откроиха ръководители на банки, строителни организации, инвеститори и политици.

На юбилея официално беше връчен сертификат за съответствие на Системата за управление на качеството, спрямо изискванията на международния стандарт ISO 9001:2000, сертификатът бе връчен от зам. -управителя на “Moody International“ – г-жа Валентина Добрева. Успешно внедрената и функционираща система е доказателство, че “Явлена“ отговаря на всички международни изискванията, познава и се стреми да посреща очакванията на своите клиентии и е създала механизъм за постигане на непрекъснато усъвършенстване на своето управление и обслужване на европейско ниво.

Споделяне

Още от Имоти