За 30 мин. младеж реже ухо, чупи ръка, убива агне, катери стълб гол, удря го ток

В сряда следобед само за 30 минути 24-годишен младеж от Пазарджик успява да свърши повече глупости, почти всички представляващи престъпления, отколкото някои хора за цял живот. Всичко започва около 17.00 часа, когато той първо успява да се скара с баща си и решава да му отреже ухото с нож, съобщиха от полицията в града.

Веднага след това напуска жилището и намира на паркинга пред блока отключен "Фолксваген Пасат” с ключовете на таблото. Без колебание той решава да открадне колата. В резултат на това се озовава на кръстовище пред местен хипермаркет, където последователно удря учебен мотоциклет и лек автомобил. Това води и до счупена китка за човек, опитващ се да се научи да кара мотор.

Нестабилният психически към този момент пазарджиклия продължава да кара из града с бясна скорост и успява за много кратко да се озове извън него. За минути той стига до гробищния парк на близкото село Хаджиево, където решава да изостави крадената кола, но, за да запълни времето прониква в къщата на 54-годишен мъж от селото.

Там той първо прави неуспешен опит да запали кошарата в двора, ядосва се и убива едно агне, след което удря с брадва ръцете на стопанина и бяга.

След по-малко от 30 минути от началото на историята, 24-годишният жител на Пазарджик вече се намира на моста между селата Хаджиево и Триводиц. Там той се съблича чисто гол и в този вид се катери на метален електрически стълб. Очаквано, бива ударен от високо напрежение.

Безпомощното му тяло е открито в 17.30 часа от случайни минувачи. В момента младежът е настанен в болница, а състоянието му е тежко заради токовия удар. Все още са неизвестни причините за поведението му.

Споделяне

Още от България