Задържаният за двете убийства в София е неадекватен, каза адвокатът му

Задържаният за двете убийства в София е неадекватен, каза адвокатът му

"Той е напълно неадекватен. Вчера в един момент ни попита даже как са хората. Не съм сигурна, че съзнава още какви са последствията." Това каза адвокат  Ася Манджукова по повод клиента ѝ – 57-годишният строителен предприемач Драгомир Драгомиров. Той уби на място инвеститорите, с които работел - Вячеслав Коев и Стойка Мишева и рани тежко сина на починалата жена. 

Една от версиите, по които работи полицията е, че инвеститорите са му дължали около 100 000 лв.

"Не мога в момента да проведа нормален разговор с Драгомир", каза още адвокатката пред Нова телевизия. Затова според нея в момента това, че става въпрос за дългове е коректно да се определи като една от версиите.

Ася Манджукова каза,  че познава килента си като "спокоен човек, не е човек с престъпно минало, с престъпен ум“.

"Вчера видях един сринат човек, който сам не може да си даде сметка какво се е случило", допълни адвокатката.

Драгомиров имал оръжие от дълги години и никога не го е използвал в разрез с правилата, каза още Манджукова.

"Доколкото разговарях с негои приятели и близки, не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой на събитие. Драгомир е бил спокоен човек, не е сприхав, не е избухлив, няма навик да решева проблемите си по този начин", подчерта тя. 

"Драгомир е семеен. Има четири деца, две от които са в неговото домакинство, едното е малолетно. Става дума за човек, за когото властите са преценили, че е надежден и способен да носи оръжие. Той никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата", каза адвокат Манджукова.

Споделяне

Още по темата

Още от България