Започна отдаването под наем и на лукс жилища в "Сан Стефано Плаза"

Комплексът "Сан Стефано Плаза"

Стартира отдаването под наем и на 31 луксозни и дизайнерски обзаведени жилища в столичния мултифункционален комплекс "Сан Стефано Плаза", разположен в идеалния  център на София, срещу сградата на БНТ.

Апартаментите ще се предлагат на имотния наемен пазар  от "Клийвс" (Cleves),  инвеститор с портфейл от над 100 собствени апартамента в 6 сгради на територията на София, които управлява и отдава за жилищни нужди. Клиенти на компанията са мултинационални фирми и посолства, на които предлага както краткосрочно настаняване, така и дългосрочни наеми.

Тези жилища от висок клас са ситуирани с отделен вход в жилищната част от комплекса, който разполага с над 110 апартамента, търговски център, първокласни офиси и опдземен паркинг.

Компанията, която ще ги отдава под наем, бе избрана през март от "Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт" с посредничеството на "Колиърс" да реализира интериорния дизайн, мениджмънта и последващото търсене на наематели.

Комплексът, намиращ се до Орлов мост,  Софийския университет и Докторската градина, бе въведен в експлоатация през 2016 г. Негов проектант е Архитектурно дружество "Сан Стефано", изграден е от "Геострой" АД, е пример за качествено и енергийно ефективно строителство, съчетаващо модерния дизайн с частично възстановената историческа градска среда и хармонията на природата.

Споделяне

Още от Бизнес