Заработи онлайн платформа за обмен на информация от лекари за Covid-19

Заработи онлайн платформа за обмен на информация от лекари за Covid-19

Лекари от всички точки на страната могат да се свързват незабавно помежду си и да обменят опит за лечението на пациенти с Covid инфекция, благодарение на онлайн платформата www.lekarite-covidhelp.com. Виртуалното пространство е по идея на Българската болнична асоциация и е създадено безвъзмездно от софтуерната компания "Ментормейт България", чийто екип e дари. труда си по изграждане на платформата, като свой начин да се включат в борбата с пандемията.

Форумът дава възможност на лекари от различни болници и краища на страната да се съветват бързо, лесно и безопасно по въпроси, свързани със спецификата на отделните случаи на пациенти с Covid инфекция.

Незабавната реакция е крайно необходима за навременното лечение на различните случаи на пациенти, заразени с Covid . Лекарите често се сблъскват с нови, непознати и специфични случаи на развитие на болестта. Платформата www.lekarite-covidhelp.com  им дава възможност незабавно да откриват свои колеги, които вече са се сблъсквали с подобни примери. 

Чрез форума значително се съкращава времето за проучване и могат да бъдат сортирани повече от едно мнение/опит/пример, свързан с конкретен случай.

Платформата е съобразена с всички изисквания на закона за защита на личните данни, а потребителите ѝ могат да бъдат единствено лекари, чиято самоличност се проверява от администраторите при регистрация. 

Споделяне

Още от Коронавирус

Как оценявате българската позиция за кризата около Украйна?