Избори 2017

Защо политическият картел обяви война на "Нова Република"

Защо политическият картел обяви война на "Нова Република"

Започваме втората седмица на предизборната кампания на път от Севлиево за Габрово и на фона на невиждана медийна атака от медийния картел, от политически опоненти, от агенции за манипулация на общественото мнение - изобщо от целия този мафиотски картел, който се опитва да задържи властта върху държавата.

И тук въпросът е защо?

Защо подобна безпрецедентна атака срещу нас, след като нали уж сме малки? След като нали сме маргинални и уж нямаме шансове? Отговорът всъщност е прост.

На първо място, ние не сме РБ-2,3,4, Бареков, Бриго Аспарухов, които можеш когато искаш да извикаш на килимчето, да им викаш "пиле шарено" и да им кажеш каква е височайшата воля.

На второ място, защото ние ще вкараме в 44-тия парламент силна група от мажоритарни избраници и хора с битки зад гърба си, доказали своята независимост, а не групи от анонимници, които в последствие е удобно да бъдат продадени, за да подкрепят някое анонимно правителство.

И като казах анонимно правителство, се сещам за третата и може би най-важна причина. Тя е, защото само ние разкрихме задаващата се коалиция БСП-ГЕРБ, независимо под каква форма – пряка, широка коалиция или някаква крадлива анонимна, прикрита зад програмно управление. Защото само ние казахме, че подобно управление ще възроди проекта АЕЦ "Белене" и ще открадне нови 20 милиарда, защото само ние продължаваме да търсим откраднатите пари от КТБ, защото само ние – Трайчо Трайков, Мартин Димитров, Методи Андреев, Петър Славов, цялата партия „Демократи за силна България“, години наред неотстъпно се борим срещу картела в горивата и сме убедени, че в следващия парламент можем да го победим.

В крайна сметка, защото само ние казахме, че властта не спира да краде. И докато са БСП, ГЕРБ, ДПС, само ще краде още повече.

И още нещо много важно – опитват се да ни покрият във всички медии, защото ние сложихме пръст в раната. Защото ние казахме, че за да тръгне България напред, за да се освободи от мафиотската хватка, трябва да спре политическата реклама в медиите и рекламата на хазарта в медиите, с което нарушихме интереса и основата на финансирането на цялото мафиотско статукво.


*Предизборна кампания 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление

Споделяне

Още от Избори 2017