Застъпник на Гагаузов се сдоби с имот на МРРБ в центъра на Сливен

Бизнесменът и собственик на сливенския хотелски комплекс "Национал" Радостин Бозуков се е сдобил с част от двора на Дома на учителя в Сливен, съобщават от областната управа. Мястото е с площ 225 кв.м.

Имотът е собственост на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) и се прехвърля със съгласието на министър Асен Гагаузов на семейство Радостин и Аси Бозукови и ЕТ "Ася Бозукова" – Сливен, съобщават от общината. Мястото е оценено от независим експерт за 82 875 лева. Цената е одобрена от Гагаузов с писмо от 14 май 2009 г. Дворът е в съседство с хотела на Бозуков.

Бизнесменът беше един от 23-мата сливенски общественици, които излязоха с инициатива в подкрепа на Асен Гагаузов като мажоритарен кандидат за народен представител.

В подписаната от него декларация се казва: "Асен е човек, който може да строи пътища не само в прекия смисъл - той умее да извървява пътя от проблема до решението, да свързва хората, институциите, поколенията. Такъв си представяме, че трябва да е човекът, който ще представя Сливен в Народното събрание не само от името на своята партия, но и от наше име – хората на този град."

Споделяне

Още от Бизнес