Жоро Главата и охраната му задържани за 24 часа

Изявяващият се като гангстер Георги Славов - Жоро Главата е задържан в ареста за 24 часа в пловдивската полиция заради среднощната стрелба пред заведението "Бедрум". Това съобщи директорът на полицията в Пловдив Тодор Чонов в понеделник.

Синът на взривения сикаджия Стоил Славов и гардовете му се скараха с Владимир Арабаджиев, наследник на хотелиера Ветко Арабаджиев. Милионерските синове и охраните им си спретнаха скандал в събота вечерта, а в мелето бе използвано и огнестрелно оръжие. До сериозен инцидент обаче не стигна. Твърди се, че причина за скандала била плеймейтката Николета Лозанова.

В неделя през деня Славов син се яви в полицията в Пловдив на разпит заедно с охраната си. Той и седем от момчетата му са оставени да пренощуват в ареста, а днес прокуратурата трябва да реши дали ще удължи задържането им за 72 часа.

Това не е първата подобна проява на Жоро Главата. Той постоя известно време в ареста преди две години след подобна случка пред столичното заведение "Син Сити". Миналото лято пък мина през полицията в Бургас, тъй като срещу него бе пусната жалба за изнасилване.

Споделяне

Още от България