Жоро Главата обвинен за хулиганство, ще поостане в ареста

Пловдивската прокуратура е повдигнала обвинения срещу 26-годишния Георги Славов - Жоро Главата и един от гардовете му - Пламен Иванов, за побоя в нощно заведение в Пловдив.

Сериозно приелият ролята на гангстер наследник на взривения сикаджия Стоил Славов е обвинен в хулиганство с особена дързост и цинизъм. За това престъпление законът предвижда лишаване от свобода до 5 години. Освен това прокуратурата в Пловдив постанови мярката за неотклонение на Главата и на охранителя му да бъде удължена на 72 часа.

Георги Славов и гардовете му се скараха с Владимир Арабаджиев, наследник на хотелиера Ветко Арабаджиев. Милионерските синове и охраните им си спретнаха скандал в събота вечерта, а в мелето бе използвано и огнестрелно оръжие. До сериозен инцидент обаче не се стигна. Твърди се, че причина за скандала била плеймейтката Николета Лозанова. Инцидентът стана в пловдивското заведение "Бедрум".

Пред органите на реда Владимир Арабаджиев и Георги Славов разказали коренно различни версии за скандала. Арабаджиев твърдял, че е напуснал дискотеката, преди да се разрази скандалът, и изобщо не е участвал в него. Освен това казал, че не познава Главата.

Самият Славов обаче заявил, че Арабаджиев, охраната му и негови приятели са започнали разправията, тъй като синът на Ветко Арабаджиев имал да си връща още от лятото. Според Главата в основата на конфликта им е именно плеймейтката Николета Лозанова, с която и двамата са имали връзка, уточняват пловдивските издания.

Самата Николета Лозанова обяви, че няма нищо общо с боя.

Споделяне

Още от България