Абонатите на М-Тел и Глобул с такса за обаждане до оператор

Абонатите на М-Тел и Глобул с такса за обаждане до оператор

Абонатите на “Мобилтел“ и “Глобул“ вече плащат по 2.4 стотинки при свързването им с оператор на компанията съответно на *88 за М-Тел и номер 123 за втория по големина оператор у нас. Цената не зависи от продължителността на обаждането от потребител, който иска консултации със специалистите на компания, иска да активира или деактивира роуминг или да ползва друг вид услуга.

За абонататите на М-Тел новата тарифа е в сила от 27 октомври, а “Глобул“ въведоха таксата още на 1 октомври, като прави впечатление, че служителите на компанията в техните и на официалните им партньори магазини редовно препращат абонатите към тел 123 за активиране на различни предлагани допълнения към услугите им. .

За предплатените програми на операторите Prima и B-connect цената при свързване с автоматичното меню струва 3 стотинки, а за свързване с оператор, което е по-често ползваната от абонатите възможност особено при технически проблеми, се плащат 15 стотинки с ДДС.

На клиентите остават опциите за безплатна проверка на сметките и оставащите минути за ползване според избрания абонаментен план през сайтовете на компаниите.

Споделяне

Още от Бизнес

Какво очаквате да свърши служебното правителство?