Активисти на Кунева с пърформънс за любовта на ГЕРБ с монополите

Доброволци на партията на Меглена Кунева "Движение България на гражданите" организираха пърформънс пред Министерския съвет в четвъртък под наслов "Да спукаме балона на ГЕРБ и монополите".

Младежите раздаваха на минувачите червени балони във формата на сърца с надпис "ГЕРБ+монополите=ВНЛ" и топлийка, с която да ги пробиват. Двама от доброволците носеха маски - на премиера Бойко Борисов и други с надпис "Монопол", като през цялото време демонстрираха силна привързаност, прегръщайки се и разменяйки си куфарче.

"Това е театрална постановка по случай Свети Валентин и любовта на ГЕРБ с монополите и олигарсите. Раздаваме балони на гражданите със специално приложение топлийка, за да може всеки, пукайки ги, символично да сложи край на фалшивия брак по сметка", коментира Жени Делева от организаторите на пърформънса.

"Вече за никого не е тайна, че ГЕРБ обичат монополите. През цялото си управление те подкрепяха и поощряваха монополите, създавайки благоприятна криминална среда за тяхното развитие и благоденствие", заяви доброволката Валентина Миланова, участваща в акцията.

Споделяне

Още от България