Анна-Никол Смит е починала от свръхдоза

Свръхдоза е причина за смъртта на бившата звезда от “Плейобой” и американските риалити телевизии Анна-Никол Смит, съобщи в понеделник на шефът на полицейското управление в град Семинол Чарли Тайгър, цитиран от “СиЕнЕн”.

По думите му в изследванията на Смит няма следи от извършено убийство, а починалата е приела наркотика инцидентно и не е била пристрастена. Експертите, извършили анализите съобщиха, че резултатите от кръвните проби са били готови още на 7 март. Още тогава е станала ясна причината за смъртта на звездата, но тя не е била оповестена, за да се даде време на полицията да приключи разследването.

От понеделник случаят около Смит е приключен.

Тялото на 39-годишната Анна Никол беше намерено в  стаята на хотел в Семинол, която тя бе наела заедно с приятеля си адвоката Хауърд Стърн. В безсъзнание тя беше откарана в болница, където почина.

Бившият американски модел Анна-Никол Смит придоби известност благодарение на снимките си в “Плейбой” и брака с петролния магнат Хауард Маршал.

Родената в Тексас Анна - Никол Смит е започнала кариерата си като стриптийз – танцьорка в един клуб. През 1992 г. снимката ѝ излиза на корицата на “Плейбой”, а през 1993 г. тя става модел на годината на списанието.

През 1994 г. Анна - Никол Смит се омъжи за 89-годишния Хауард Маршал – собственик на петролната компания Great Northern Oil. В този момент той беше 63 години по-възрастен от нея.

През 1995 г. Маршал умира, а вдовицата и семейството на магната започват дълга и тягостна делба на наследството му от 1 милиард и 900 милиона долара.

През септември м.г. Смит загуби 20-годишния си син Даниел. Трагедията стана малко след като тя роди дъщеря.

От 2002 г. до 2004 г. американска телевизия предаваше реалити – шоу за нейния живот. Журналисти забелязаха, че по време на предаванията тя се държи неадекватно – като човек под въздействие на алкохол или наркотици.

Споделяне

Още от Свят