“Атака” издигна официално кандидатурата за президент на Волен Сидеров

Националният сбор на партия “Атака” утвърди в сряда кандидатурите на Волен Сидеров и Павел Шопов за президент и вицепрезидент, съобщи пред журналисти лидерът на партията Волен Сидеров.

Решението е било взето с пълно единодушие без гласове “против” или “въздържал се”.

Волен Сидеров заяви, че негова победа на изборите е реална. Като свой основен опонент той определи сегашния президент Георги Първанов.

Според Сидеров Първанов трябвало да бъде посочван “като марионетка на Доган и като този, който е поставил ДПС на власт”. Лидерът на “Атака” не виждал логика да отправя критики и нападки към Неделчо Беронов, защото дори не знаел за какво се бори Беронов и с какво точно се различавал от Първанов.

Волен Сидеров каза още, че изборите за президент са етап, който трябва да доведе до свалянето на сегашното правителство.

Предизборната кампания на двойката на “Атака” щяла да бъде финансирана изцяло с пари на партията и нямало да излезе по-скъпо от няколко десетки хиляди лева. Нямало да има билбордове, а само листовки в голям тираж с концентрирани послания. Двамата кандидати щели да разчитат и на много срещи със симпатизанти в цялата страна.

Предизборният лозунг на кампанията на Сидеров е “Българи, да си върнем България!”. Шеф на щаба на Сидеров – Шопов е народният представител от “Атака” Десислав Чуколов.

Споделяне

Още от България

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?