"Атака" си направи шествието за Трети март, а Сидеров - политическата реклама

Симпатизанти на партия "Атака" направиха шествие в столицата по случай Трети март. То тръгна от НДК и завърши на пл. "Св. Ал. Невски". И въпреки че инициативата на партията бе посветена на националния празник, лидерът ѝ Волен Сидеров не пропусна случая да отправи политически послания и да призове да се подкрепи "Атака" като "най-автентичната, най-българската и най-народната партия".

Речта му бе пълна с антитурска и анти-ДПС риторика. "Патриотите, които сега се появяват, "Атака” пита, къде бяха през тези години, когато ние викахме: "Долу ДПС”? Къде бяха всички тези новопоявили се патриоти, когато водихме битки по улиците на София, когато ни гониха и мачкаха, защото искахме българското национално достойнство", попита Сидеров.

"Кога най-после ще узрее българският народ да изпрати в сградата на Народното събрание 240 български патриоти, а не дупедавци и българофоби, които изневеряват на българския национален интерес? Сега всички мразят сградата на Народното събрание, защото е пълна с национални предатели. Единственият начин за България е да бъдат избрани политици, които да защитават българския национален интерес”, каза още Волен Сидеров, след което увери слушателите, че без "Атака" няма България и без България няма "Атака".

Споделяне

Още от България