БДЖ обяви конкурс за сценарии за сватба във влак

“БДЖ – Пътнически превози” ЕООД обявява конкурс за най-оригинален сценарий на сватбено тържество, организирано в атракционен ретро влак, съобщиха от дружеството.

Предизвикателството е отправено към всички, които желаят да си кажат “Да” в автентичните ретро влакове на националния железопътен превозвач, се казва в съобщението на БДЖ.

Победителите в конкурса ще могат да ползват за сватбата си или за подновяване на брачните обети безплатно ретро влак с вагони от “царските” композиции “Корона експрес” и “Витоша експрес”. За целта, от бъдещите младоженци се изисква да проявят своето творческо въображение по отношение на организацията на събитието – украса на вагоните, музикално оформление, кетъринг, посрещане на гости и др.

Сценариите за сватба във влака могат да се изпращат на официалната електронна поща на “Холдинг БДЖ” ЕАД – [email protected]. Крайният срок за участие е 31 юли 2012 г., а победителите в конкурса ще бъдат обявени на 15 август 2012 г.

Информация за конкурса и основните критерии, по които ще бъдат оценявани разработените сценарии, е публикувана на официалната интернет страница на “Холдинг Български държавни железници” ЕАД.

БДЖ обяви преди около месец, че ще предложи услугата “сватба в ретро влак”. Екстрата ще излиза най-малко 3000 лева на младоженците.

Споделяне

Още от България

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?