Бойко Борисов се завърна във Фейсбук навръх 9-и септември

Бойко Борисов се завърна във Фейсбук навръх 9-и септември

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов възвърна хакнатия си профил във Фейсбук навръх 9-и септември, става ясно от съобщение на партийния пресцентър в понеделник.

Бившият премиер се присъедини към социалната мрежа на 27 август, но само ден по-късно масово бе докладван и профила му бе блокиран.

Само за ден Борисов събра максималния брой от 5000 приятели и над 9000 последователи. След като загуби възможността да критикува политическите си опоненти, той започна да пише в Туитър, където обяви, че е "изпратил документи до САЩ", да му възстановят профила във Фейсбук.

"Радвам се, че ми възстановиха профила във "Фейсбук". Искам да поздравя всички с откриването на прохода "Маказа", защото положихме огромни усилия, десетки пъти го инспектирахме, многократно съм разговарял с премиерите Папандреу и Самарас, за да си направят пътя и от гръцка страна и това е изключително важно за населението в тази част на България, както и за туристическите и икономическите ни връзки с Турция и Гърция", е цитиран Борисов в съобщението на ГЕРБ, посветено на важното събитие.

По повод изказването на парламентарния председател Михаил Миков, че би поканил Цецка Цачева за заместник, лидерът на бившите управляващи коментира: "Напомням му, че г-жа Цачева е представител на първата политическа сила и няма как тя да бъде заместник на излъчен от втората политическа сила".

Споделяне

Още от България