Делян Пеевски ще води листата на ДПС в Благоевград

Неговото участие там ще е за сметка на емблематични лица на партята

Делян Пеевски ще води листата на ДПС в Благоевград

Делян Пеевски за първи път ще води листата на ДПС в Благоевград, а не тези в Пазарджик и Стара Загора, както беше досега. Това съобщи OFFNews,позовавайки се надоскорошни депутати от партията.

В същото време някои от емблематичните лица от региона като Алиосман Имамов и Ахмед Башев са останали извън списъка с кандидат-депутати.

"Вярно е, Пеевски ще води листата, а мен ме няма сред кандидат-депутатите", заяви бившият депутат и кмет на Гърмен Ахмед Башев. Той обясни, че решението е на ръководството и уточни изрично, че го приема.

"ДПС направи от едно момче от Рибново народен представител. Ръководството казва, ние се съобразяваме, дори и да не ни харесва. Аз съм длъжник на партията си", заяви Башев.

Информацията за Пеевски е потвърдил и бившият депутат Алиосман Имамов. Той каза, че листата вече е наредена и я води Пеевски.

"Листите ни все още не са готови. Вероятно те ще бъдат обявени в понеделник", заяви пресаташето на ДПС Велислава Кръстева пред ОFFNews. Според нея информациите за това, че Пеевски е водач в Благоевград, били спекулации и гадателска журналистика.

Споделяне

Още от България