Доган: Ако съм искал да сбъркам веднъж, България щеше да има друга съдба

Като свои най-големи постижения в живота лидерът на ДПС Ахмед Доган смята противопоставянето си на тоталитарния режим, изграждането на ДПС и на младежката организация на движението. "Но съм го правил с отговорност - за нашия живот, за всеки поотделно, за държавата. Ако съм искал да сбъркам само веднъж - съзнателно да сбъркам, България щеше да има друга съдба", каза на предизборна срещу в Хасково Доган, цитиран от БТА.

"С омраза политика не може да се прави. Омразата поражда омраза, подобието ражда подобие, мъстта ражда мъст. Омразата не е езика на политиката, а силовите методи в политиката вече изчерпаха своите възможности", каза Доган, обръщайки се към опонентите на партията си.

Според него особено през последните десетина години ДПС прави всичко възможно да генерира позитивна енергия. Лидерът на ДПС смята, че трябва с общи усилия и с общо търпение у нас да бъде създадена необходимата среда за правене на позитивна политика, да се генерира позитивно чувство у българския гражданин и у всички етнически и религиозни групи - с отговорност към самата държава, с възпитаване на едно позитивно патриотично чувство.

Споделяне

Още от България