Елха с кюлчета, пистолет, гащи и пожелания за оставка на Борисов

Коледна елха с банкноти, гащи, кокал, пожелания за оставка, със "златни" кюлчета отдолу и закичен пистолет украсиха в петък вечерта членовете на "Отровното трио" Арман Бабикян, Велислав Минеков и Николай Хаджигенов и техни привърженици. "Отровното трио" е в основата на протестите, които от лятото искат оставката на правителството на ГЕРБ и на премиера Бойко Борисов, както и на главния прокурор Иван Гешев.

В акцията се включиха около двайсетина души, които окачваха различни предмети на коледното дърво и отправяха пожелания към Борисов.


Сн. БГНЕС

"Да пожелаем оставка", каза появилият се Дядо Коледа. "Метрите, окупирали държавата ни, да се махнат, за да не умират хората! Да има лекарства и на пенсионерите да не им се дават подаяния. да дишаме чист въздух. Оставка, мутри!", призова Дядо Коледа.

"Бойко в последните 15 години не слушка, само си пълни чекмеджетата с евро, пачки и най-хубавият подарък на Българи би било да се подаде оставката", коментира присъстващ на акцията.

На премиера бе пожелано "да каже стихотворение един ден пред съда".


Сн. БГНЕС

Арман Бабикян благодари на изпратените джуджета в черно да пазят протеста.

Той пожела още "щастлива за българския народ Коледа и нещастна за министър-председателя, защото двете неща вървят заедно".

"С най-благи пожелания, повече гледам, че са оставка, има един голям кокал, предложен за подарък на г-н Борисов, златни кюлчета, 500-еврови банкноти. Виждам, че има дамски бикини, които са за човешките му нужди, както той е казал в своите интервюта за немските медии. Има белезници, пистолет, разбира се, за негова сигурност. Все неща, които обича и харесва са на коледното дърво за министър-председателя", каза още Бабикян.

Той пожела на Борисов още "чекмеджетата му да останат празни, да се напълнят тези на българите, както и хладилниците". "Неспокойна оставка и спокойно протичане на съдебния процес", продължи с наричанията Бабикян.


Сн. БГНЕС

По думите му акцията е един "благ жест" към министър-председателя, с който се опитват да му подскажат, че е време да си ходи. На Борисов може да му светне, както елхата светна, допълни пиар специалистът "Благ жест" в ироничен смисъл. Доста ироничен надявам се. Ако той не разбира от ирония, значи трябва да прочете вече и втора книга", добави Бабикян.

Хаджигенов пожела за Коледа на премиера: "Всичко най-хубаво след оставката, късмет в личния живот! Надявам се да се прибере в Барселона при мис Гащи и детенцето! Да бъде любвеобилен баща, да ги прегръща и те имат нужда от мъж".

"Голямото прасе си отива". "Да му сложим пури под елхичката, щото ги обича". "Внимавайте със златото, с кюлчета", чуваха се подвиквания през цялото време.


Сн. БГНЕС

Участник в акцията пожела на Борисов "д а се наспинка сладко, върху пухена възглавница, защото го чака много тежка 2021 г. и ще се сблъска с реалността и ще го боли главата и ако не се е наспинкал сладко, няма да издържи предстоящия тежък политически сезон".

Споделяне

Още от България

Одобрявате ли новия правителствен план за справяне с Covid?