"Гневните“ с извънредно издание: "Аз нали ти казах?!“

Онлайн предаването ще представи първите данни и коментари за ядрения референдум

В неделя, 27 януари, екипът на "Гневните“ ще излъчи извънредно предаване, посветено на първия референдум в най-новата история на България. Водещият Иван Бедров ще разговаря с лидери на общественото мнение в мрежата и с наблюдатели на изборния процес.

Извънредното издание на "Гневните“: "Аз нали ти казах?!“ ще се излъчва на живо от 18:00 часа на http://gnevnite.net/live. Иновативният формат предоставя на зрителите възможност да изказват мнение и да задават въпроси в реално време с помощта на чат-формата на сайта, във Facebook групата "Гневни МладиХора“ и в Twitter с хаштаг #bgref2013.

Извънредното издание на "Гневните“: "Аз нали ти казах?!“ ще покаже ексклузивно свидетелствата на наблюдателите на изборния процес от Института за развитие на публичната среда, които ще бъдат на 15 места в страната. В студиото ще участват анализаторите Васил Гарнизов, Цветозар Томов, Пламен Даракчиев и Владимир Шопов, активистите Антоанета Цонева, Александър Кашъмов, Тома Белев, икономистите Никола Газдов и Петър Ганев, политиците Радан Кънев от ДСБ, Тома Биков от "България на гражданите" и Боян Балев от БСП, както и Магдалина Генова и Албена Тодорова, популярни в социалните мрежи като Нервната акула и Бембени.

Предаването ще проследи сигналите за нарушения, постъпили на интернет платформата "За честни избори“ .

"Гневните“ ще предостави безплатно сигнала от предаването на всички информационни сайтове и блогове, които проявят интерес да го излъчат на живо.

"Гневните“ е проект на Института за развитие на публичната среда, PIA News Agency и Фондация "14 януари“.


За контакти:

02/ 958 24 33,

GSM:0886815757

e-mail: [email protected]

Антоанета Цонева

Споделяне

Още от България

Къде му е мястото на Бойко Борисов?