Интернет на макс и достъп до 5G това лято за стари и нови клиенти на "Виваком"

Интернет на макс и достъп до 5G това лято за стари и нови клиенти на "Виваком"

До края на август "Виваком" премахва ограниченията на скоростта и ще осигури достъп до 5G мрежата си за нови и стари клиенти с планове Unlimited 50 и Unlimited 150, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор по "Лятна промоция Unlimited 5G".

Независимо кой от двата плана изберат, клиентите на телекома ще получават неограничени мегабайти на максимална скорост до 31 август 2021 г., независимо от своето потребление, както и неограничени минути за разговори, SMS-и и MMS-и за целия период на договора.

Операторът посочва, че непрекъснато добавя нови услуги в плановете си Unlimited. Например любителите на спорта получават 12 месеца DIEMAXTRA, както и достъпа до повече от 30 канала в TV GO. Така феновете на футбола ще могат да проследят в движение всички мачове от европейското, което започва този петък – 11 юни.

Двата мобилни плана предлагат и неограничено забавление с музикалната стрийминг платформа TIDAL, която разполага с огромно съдържание за всеки вкус - 70 милиони песни и 250 000 видеоклипа, както и хиляди плейлисти. И още - абонатите на плановете Unlimited получават 128 GB облачно пространство от pCloud, което може да се използва както в работата за запазване на важни документи, така и за снимки, музика или видео. На тяхно разположение е и удобният и функционален дигитален портфейл Pay by Vivacom без такса до края на годината.

Лятната оферта на телекома е част от стратегията му да осигурява на своите потребители ексклузивен достъп до високотехнологични продукти и услуги при отлично съотношение между цена и качество и да предоставя неограничени възможности за общуване и свързаност, посочват от компанията.

Споделяне

Още от Бизнес

Докъде е проникнала руската шпионска и пропагандна мрежа в България?