Изчезналата данъчна служителка бе открита мъртва, задържан е съпругът й

Данъчната служителка от Враца, която изчезна мистериозно след работа преди десетина дни, е била убита и полицаите са намерили останките ѝ, съобщиха от МВР.

43-годишната данъчна служителка Дореми Джорлева бе в неизвестност от 4 януари. Обявена бе за общодържавно издирване на 10 януари. Джорлева е работила в НАП - Враца от 10 години.

"От момента на заявяването на изчезването на жената от съпруга ѝ, полицията е работила по всички възможни версии. В една от тях е бил заподозрян и нейният съпруг", разказа пред "Фокус" вътрешният министър Цветан Цветанов. Той разкри, че при проведено "събеседване" в Института по психология на МВР с подлагане на детектор на лъжата, съпругът е направил пълни самопризнания.

Той е посочил и мястото, на което е извършено убийството. Тялото на убитата жена е било изоставено в местността "Мътница" по пътя към Вършец. Там са намерени и човешки останки, силно оглозгани от животни.  

По информация на bTV причина за престъплението е ревност. Според колеги на Джорлева мъжът ѝ я прибирал всеки ден от работа с колата. Така станало и в деня на изчезването ѝ. Съседи пък твърдят, че в деня преди изчезването на жената съпрузите са имали тежка разправия.

Полицията изяснява дали става дума за умишлено убийство или за убийство по непредпазливост. Тепърва ще се прави експертиза на намерените човешки останки, за да се докаже, че са на Дореми Джорлева.

Споделяне

Още от България

Докъде е проникнала руската шпионска и пропагандна мрежа в България?