Катарските авиолинии с тридневни над 20% отстъпки в цените

Тридневна промоция с над 20-проценти намаления в цените на двупосочни билети икономическа и бизнес класа стартират в полунощ на 15 септември катарските авиолинии. От промоцията, която ще приключи в 23:59 часа на 17 септември, ще могат да се възползват и българите, на които "Катар Еъруейз" (Qatar Airways) предлага голям избор на полети от София.

В Следващите три дни могат да се купят онлайн http://www.qatarairways.com/bg/en/offers/global-promotion.page или от офиса на авиокомпанията в София билети за пътуване в периода 21 септември 2014 г. - 15 юни 2015 г. Местата са ограничени и подлежат на постоянен контрол, предупреждават обаче от превозвача.

"Глобалните промоции на "Катар Еъруейз" са винаги чакани с интерес от клиентите и сега с предлаганите намаления за двупосочни билети, за всички тях ще бъде най-подходящият период да планират своите бизнес пътувания или почивки в целия свят”, казва изпълнителният директор на групата Акбар Ал Бакер.

Компанията предлага голям избор от полети от София през своя хъб Доха до над 130 интересни дестинации като Бали, Сингапур, Малдиви, Токио, Банкок, Сеул, редица дестинации в Индия, Китай, Близкия Изток, Австралия, а от скоро и Северна и Южна Америка.

Всички избрали да пътуват с тези авиолинии ще се насладят на най-новия портал към света - новооткритото международно Летище Хамад, предлагащо свръхмодерни и високотехнологични решения.

Споделяне

Още от Бизнес