Колко хора къде са видели крайслера с антените тази неделя?

От часове се върти с еднакво темпо в Банкя

Колко хора къде са видели крайслера с антените тази неделя?

Привечер в неделя намаляват хората, които са видели на връх Бузлуджа крайслера с антените, използван за мобилно подслушване. От часове той се навърта с еднакво темпо в Банкя, но е зачестил в посещенията си в Драгалевци и на бул. “Брюксел“. Това твърдят 44 на сто от хората, които да 18 часа са били на тези места. Продължава обаче интензивното му слухтене край Сараите и на Протеста пред Джамията.

След като по-рано през деня подслушвателното устройство бе зачестило с визитите си пред офиса на телевизия СКАТ и мините и въглищните електроцентрали, в последните три часа явно не е открил нищо интересно там и наобиколил повечко Карлово.

До обяд почти еднакъв брой хора твърдяха, че са видели подслушвателните му устройства в столичния квартал и на връх Бузлуджа, около 15 часа зачестиха обажданията за посещенията в Банкя. Три часа по-късно стана ясно, че твърдо 30 на сто от жителите на квартала са видели крайслера.

На Бузлуджа привечер антените са засечени от 27.5 процента от свидетелите.

Слабо расте броят на уверените, че са мернали слухтящия автомобил край Сараите. Това вече твърдят 11.2 на от хората. От присъствалите на Протеста пред Джамията вече 7.1 на сто твърдят, че именно там са видели крайслера.

До 15 часа автомобилът е бил засечен от около 3.2 процента от минувачите край офиса на телевизия СКАТ, което е малко повече спрямо два часа по-рано, а към 18 часа вече процентът беше 3 на сто. От живеещите в Драгалевци вече 3.3 процента са се притеснили, че са подслушвани. Нараснало е безпокойството и на живеещите на булевард “Брюксел“, от които 3.6 на сто са зърнали подозрителните антени.

1.9 на сто от посетителите на кръчмата “При комитите“ продължават да твърдят както и в 15 часа, че виждат колата. В Сандански след спадналия интерес към 15 часа сега антените отново са се наострили и вече 1.9 на сто твърдят, че са ги видели.

Леко зачестяване на обиколките е регистрирано в Карлово, където колата в ранния следобед е била засечена от 1.7 на сто от хората, вече това съобщават 1.8 процента.

Нараснали са и разхождащите се до двореца “Врана“, от които вече 1.6 души казват, че са видели подслушващите антени, а преди това бяха 1.5 на сто. Автомобилът е имал време да навести и горите, твърдят 0.5 на сто от излезлите на пикник тази неделя.

Споделяне

Още от България

Как оценявате българската позиция за кризата около Украйна?