М-Тел пусна първи пакети след сделката за “Мегалан“ и “Спектър нет“

Първите пакетни предложения, разработени от М-Тел в партньорство със “Спектър Нет“ и Мегалан“, за чието придобиване бе подписана сделка миналия месец, излизат от понеделник на пазара.

Потребителите в София, Варна и Бургас ще получат неограничен високоскоростен достъп до интернет през фиксирана мрежа, както и възможност клиентът да получи отстъпка до 25% от месечните такси, като избере в своя индивидуален пакет допълнителни услуги според своите предпочитания.

От интернет достъп със скорост до 100 мегабита в секунда ще могат да се възползват не само частните, но и бизнес клиентите на телекома. Индивидуалните абонати могат да избират между четири пакета със скорости до 30, 40, 50 и 100 мегабита в секунда. Цената на пакет в най-ниската скорост плюс мобилен и домашен телефон е 24.60 лева. Бонусите в тази оферта са нов стационарен и мобилен телефонен апарат, включени в абонамента 100 минути към международни мрежи, 50 - към всички фиксирани мрежи в страната, 2000 минути към семейна и приятелска група и 60 безплатни минути към всички мрежи в страната. Към този пакет клиентите могат да добавят и цифрова телевизия с над 100 канала срещу 17.25 лв. месечно.

М-Тел предлага на клиентите си и възможността да формират свой индивидуален пакет от услуги според личните си предпочитания и нужди. Клиентите ще получават обща фактура за всички ползвани телекомуникационни услуги.

Специални пакетни предложения за неограничен интернет и допълнителни услуги ще бъдат предложени и за бизнес клиентите, които могат се възползват от преференциални условия, разработени специално според нуждите им.

Споделяне

Още от Бизнес