М-Тел въвежда нови индивидуални тарифи с 20 - 30% по-ниски цени

От 3 май компанията М-тел въвежда нови индивидуални тарифни планове, които ще намалят цените на услугите с около 20 - 30 %, съобщи изпълнителният директор на фирмата Николай Николов.

Месечната такса за всички нови тарифи става 7 лева. Сега тя е от 10 до 36 лева.

При тарифен план "нула", където не се заявява предварително време за разговори, цената на минута е 0,55 лв. без ДДС към всички оператори.

За план със заявени 25 минути разговори на месец ще се плаща по 10 лв. месечно. При този вариант минута разговор към мрежата на М-Тел струва 0,43 лв., а към други оператори - 0,63 лв. без ДДС в натоварена часова зона.

Цените на разговорите намаляват с увеличаването на заявените минути за разговор. Ако абонатите искат да говорят по 350 минути на месец, ще плащат общо 78 лв., като една минута разговор в натоварената часова зона с абонат на М-Тел струва 0,20 лв., към друг оператор - 0,40 лв., към абонати в пакета "Семейство и приятели - 0,10 лв. В ненатоварената часова зона и през празничните дни цените са съответно 0,14 лв., 0,30 лв. и 0,07 лв. без ДДС.

Абонатите на М-Тел могат да договарят и по-евтини разговори с други оператори. При тези тарифи цените са от 0,35 до 0,50 лв. на минута.

В пакет "Семейство и приятели", цената на минута разговор е обикновено 50 процента по-евтина. В него абонатите избират два телефона, с които говорят на по-ниска цена. Новото е, че вече може да се избират и номера, получени за предплатената услуга "Прима", обясниха от компанията.

Преминаването от един тарифен план в друг може да се прави веднъж месечно и е безплатно.

Николай Николов съобщи още, че неизразходваните минути разговор от тарифния план вече могат да се прехвърлят за следващия месец.

Преминаването към новите тарифни планове става в бизнес центровете на компанията или през телефонен номер *88.

Ако желаят, сегашните клиенти на компанията могат да не преминават към новите тарифни планове и да запазят сегашните си условия.

Цените на SMS и MMS съобщенията остават без промяна.

Още от Бизнес

Какво се крие зад истерията с "отнемането и продаването на деца"?