Мтел стана генерален спонсор на ЦСКА

Мтел стана генерален спонсор на ЦСКА

Телекомът Мтел подписа договор за генерално спонсорство на футболен клуб ЦСКА. Това стана на стадион “Българска армия“ в четвъртък.

Финансовата помощ се продължи една година като договорът може да бъде удължаван при взаимно съгласие.

"За мен е удоволствие да обявя, че към нашето "спортно семейство” днес ще се присъедини още един отбор – ЦСКА“, коментира Симеон Донев, старши директор "Маркетинг“ в Мтел пред журналисти. "Замислили сме много изненади за феновете на ЦСКА, като съвсем скоро ще предложим тарифни планове с безплатни разговори между тях“, допълни той.

Като част от партньорството си с клуба, освен безплатните разговори между феновете на ЦСКА, Мтел ще предложи и неограничен интернет трафик към сайта на отбора, ексклузивни новини за ЦСКА, персонализирани ринг тонове, както и отстъпки в програмата за лоялни клиенти Мтел клуб.

Конкретните оферти се очаква да се появят на пазара до две седмици.

На събитието бяха представени титулярните, резервните и вратарските екипи на футболистите на ЦСКА, които вече ще бъдат брандирани с логото на Мтел.

"За нас е голяма чест, че Мтел повярва в ЦСКА в такъв труден за клуба момент“, коментира Милко Георгиев, административен директор на ЦСКА. "Ще направим всичко възможно с помощта на новия ни генерален спонсор да оправдаем високите очаквания на всички фенове“, допълни той.

Споделяне

Още от Спорт

Започна кампанията за предсрочните избори. Ще променят ли нещо те?