Пиян мъж размаха бутилка пред президентството и бе прибран от полицията

Снимка: БГНЕС

Полицията задържа много пиян мъж пред сградата на президентството, който отправяше закани към институцията, размахвайки полупразна седемстотин грамова бутилка алкохол. У мъжът бе намерен газов пистолет и нож.

Мъжът беше със свой другар, също толкова наквасен, който се впусна да се обяснява с журналистите, чакащи края на заседанието на КСНС, което течеше в момента.

От обясненията на втория мъж, който се представи като Георги, стана ясно, че той и задържаният Тихомир дошли заедно пред сградата на президентството. Тихомир отишъл да разговаря с телевизионните оператори, държал бутилка с алкохол, охраната на президентството го извела настрани и го претърсила. И като открила пистолета и ножа, го задържала.

Преди полицията да вкара мъжа в полицейската кола, той се впусна в несвързани приказки, че сметката на майка му е 180 лева, че "просто си пиел, а пистолетът си купил преди около 2 месеца", че нямал сериозни намерения, но пък искал да застреля "ония там", че и друг път го били прибирали, все "за едни хубави работи".

Споделяне

Още от България

Къде му е мястото на Бойко Борисов?