Пиян студент е загинал в шахта край заведение в Свищов

Студент е паднал и загинал в шахта край заведение в Свищов след употреба на алкохол, съобщи полицията във Велико Търново, цитирана от БТА в петък.

Вчера сутринта в полицейското управление в крайдунавския град е бил получен сигнал от 44-годишен мъж от Омуртаг, че синът му, който е студент в Свищов, е пристигнал в града на 12 февруари, за да се яви на изпит. От 13 февруари родителите му не са могли да установят контакт с него.

След проведени действия по разследването е установено, че на 12 февруари С. И. На 21 г. е бил забелязан във видимо нетрезво състояние в заведение в града. Към 4.00 ч. е бил забелязан да напуска заведението през задния вход, след което никой не го е виждал.

След обход в района, на дъното на открита шахта с дълбочина около 12 м е установен мъж в неподвижно състояние. На мястото е изпратена дежурна оперативна група, екип на група "Спасителни дейности"- Горна Оряховица и съдебен лекар. В дрехите на мъжа са намерени пари и лични документи на името на С. И. Данни за насилствена смърт не са установени. По случая в РУП-Свищов е започнато досъдебно производство.

Споделяне

Още от България

Къде му е мястото на Бойко Борисов?