Шефът на СОС защити Софиянски от нападките на Дилов-син

Шефът на СОС Владимир Кисьов защити Стефан Софиянски от нападките на Любен Дилов-син, че "кметът концентрирал прекалено много власт", изтъквайки, че въвел в работата на общинския съвет разписани от него ясни правила, които досега не са били практикувани, прозрачност и "слагане на всичко на масата". Кисьов припомни, че още на първото заседание на Столичния общински съвет е била сформирана временна комисия, която да работи по "парливи и вълнуващи въпроси, свързани с управлението на общинските фирми и някои специфични фирми", визирайки явно "Софийски имоти".

Имаме волята всичко да бъде сложено на масата и да бъде възможно най-прозрачно, заяви Кисьов. Той добави, че СДС следва неотстъпно политика на откритост, която явно няма да е удобна за всички.

"Няма да участвам в плащане на цена или сделка за сметка на гражданите на София", заяви Кисьов. Според него работата нещата в дясната коалиция за управлението на София не винаги вървят гладко, тъй като тя е съставена от сложна комбинация на политически сили, но не се ангажира с конкретна прогноза ще се стигне ли до разпадане на коалицията, след като вчера Любен Дилов-син заплаши, че ще излезе.

Споделяне

Още от България