Шофьор от Шумен получи 26 електронни фиша за един ден

Шофьор от Шумен получи 26 електронни фиша за един ден

Шофьор от Шумен получи рекордните 26 електронни фиша само за един ден, съобщиха от местната полиция в петък.

41-годишният нарушител е бил спрян за проверка, след което пътните полицаи установили, че той има много невръчени фишове. Затова е поканен в сектор "Пътна полиция", за му бъдат връчени.

Всичките 26 електронни фиша били за превишена скорост, а наложените глоби за установените нарушения са в размер на 3690 лева, но до момента не са платени.

Друг нарушител рекордьор е 47-годишен жител на село Царев брод. За 11 години той има 41 акта, а наказателните му постановления са на стойност 10 589 лева, но нито една от санкциите не е платена. Най-често превишавал скоростта, управлявал и с отнета книжка.

7720 лева са задълженията на 28-годишен мъж от село Друмево. Той никога през живота си не е притежавал книжка, но това не му попречило да шофира. За 10 години има 28 акта.

За превишена скорост 41-годишен мъж от село Габрица бил засечен от камери пет пъти през юни и юли. Мъжът е глобяван с фиш общо 13 пъти, като глобите му са на стойност 2420 лева. Платил е само 150 лева. Съставени са му и актове за установени административни нарушения в размер на 5100 лева, от които е платил 1880 лева.

Споделяне

Още от България

Прави ли са да протестират превозвачи, таксита и транспортни синдикати?