Тръмп: Мелания преодоля малко премеждие и вече се чувства чудесно

Мелания и Доналд Тръмп, сн. ЕПА/БГНЕС

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп "се чувства чудесно", каза президентът Доналд Тръмп снощи, докато съпругата му седеше редом с него по време на брифинг, съобщиха Асошиейтед прес и ДПА. 

Това бе първата публична медийна поява на 48-годишната Мелания след бъбречната операция, която тя претърпя на 14 май. Отсъствието ѝ от публичен взор още от няколко дни преди операцията породи спекулации къде е първата дама. 
 
"Тя преодоля малко премеждие, но вече се чувства чудесно", каза президентът, представяйки я като "нашата славна първа дама". "Хората те обичат, благодаря ти, мила моя", добави той. 
 
Брифингът, на който тя седна редом до съпруга си, бе посветен на плановете на Федералната агенция за извънредните ситуации по подготовка за предстоящия сезон на тропическите бури. 
 
По-рано днес президентът се оплака в Туитър, че медийните спекулации по повод отсъствието на съпругата му са били "толкова несправедливи и злобарски". 
 
"По време на следоперационното възстановяване писаха какво ли не - че тя е едва ли не на смъртно легло, че си е правила фейслифтинг, че е напуснала Белия дом (т.е. мене) и е заминала за Ню Йорк или Вирджиния, или че е била малтретирана. Всичко това са фалшиви новини, а тя се чувства наистина добре!!", подчерта президентът в Туитър. 

Споделяне

Още от Свят