"Уизеър" открива от юли полети между Бургас и Виена

"Уизеър" открива от юли полети между Бургас и Виена

Нов маршрут от Бургас до Виена обяви във вторник нискобюджетната авиокомпания "Уизеър". Полетите започват да се изпълняват от 3 юли и ще са в понеделник и петък на цена от 37.99 лв. в едната посока. Билетите вече са в продажба

Превозвачът припомня, че кабинният екипаж и пътниците са длъжни да носят маски за лице, като пилоти и стюарди и ръкавици. Самолетите се дезинфектират след всеки полет  по иновативен начин и веднъж на нощ напълно. Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки пътник при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки на борда чрез безконтактно плащане. От пътниците се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

"Въпреки че пътуването в момента е ограничено от правителствените разпоредби, ние очакваме облекчаване на ограниченията, тъй като ситуацията се подобрява, и нашите клиенти ще могат скоро да започнат да пътуват отново", коментира в съобщението Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации в компанията.

Споделяне

Още от Бизнес

Къде му е мястото на Бойко Борисов?