Вежди Рашидов: Илия Павлов плащаше мобилните телефони на ДПС-шефовете

Вежди Рашидов, сн. БГНЕС

"Илия Павлов плащаше мобилните телефони на ръководството на ДПС. Имам една фактура, мога да го докажа”. Това заяви пред Нова телевизия в неделя депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който препоръча на журналистите да прочетат досието на Ахмед Доган.

 

"От 1990-та година всичките тези хора от ДПС минаха през дома ми. Аз съм от същия етнос - не е имало никакви проблеми да си общуваме. Запознавал съм ги с Илия Павлов, да си имат интереси, да спонсорират ДПС. Илия им плащаше GSM-те – това беше неговото спонсорство. Не обичаше да дава много пари, но беше готин, никога не съм се отричал от приятелството”, обясни Рашидов.

 

Депутатът от опозицията разговарял с лидера си Бойко Борисов след изказването му, че Ахмед Доган е най-големият политик в държавата и го помолил да не го прави повече, защото хората възприемали това не както политиците.

 

Рашидов припомни създаването на Движението за права и свободи с участието на представители на бившия комунистически режим и отхвърли опасенията за етнически конфликт в страната, защото българските турци са добри хора и строители на България.

Споделяне

Още от България