Звезди на руската естрада записаха химн на движението "Путин тийм"

Владимир Путин
Звезди от руския шоу бизнес записаха химн на движението "Путин тийм" (Putin Team), наречен "Пътеводна звезда", и заснеха видеоклип с тази песен, предаде ТАСС.
 
Продуцент е Игор Матвиенко, изпълнители - DJ Smash (Андрей Ширман), Тимати, Григорий Лепс, Полина Гагарина, Нюша, Дима Билан, Виктория Дайнеко, Александър Панайотов и група "А-Студио".
"Това е музика със знак плюс, песен, в която се говори, че трябва да сме заедно. Защото заедно можем да постигнем повече", обяснява Матвиенко, наречен от ТАСС идеен вдъхновител на химна.
 
Представители на създаден от Матвиенко социален проект изброили и други послания в песента - "колко е важно да си част от силен екип, че заедно може да се преодолеят всякакви трудности и че никога не е късно да станеш член на този екип".
 
Това е неофициален химн на движението Putin Team, но той дава чудесна представа за основните му ценности, подчертали съмишлениците на Матвиенко.
 
В записа участват още телевизионната водеща Юлия Барановская, шоуменът Михаил Галустян, олимпийският шампион по гимнастика Алексей Немов и музикалният продуцент Владимир Чиняев. 
Клипът ще бъде представен за първи път днес в социалните мрежи на движението, добавя ТАСС.
Споделяне

Още от Свят

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?